Golf in Tenerife

Tenerife is al een groot aantal jaren één van de top bestemmingen voor een golfvakantie in de winterperiode. Maar ook in de andere maanden van het jaar is het hier door het goede klimaat prima vertoeven. Gedurende de zomermaanden is het lekker rustig op de golfbanen zodat u meestal op uw favoriete tijd kan spelen. Het eiland is gedurende het hele jaar goed bereikbaar vanuit alle Internationale luchthavens van Europa.

Ook naast het golfen is er meer dan genoeg te doen op het eiland. De uitstekende hotels bieden hun gasten veel vertier zowel op het strand als bij het zwembad. In de avond kan u genieten van de lokale specialiteiten bij één van de vele restaurants of van een goed glas wijn op één van de terrassen op de boulevards. Uiteraard kent Tenerife ook een bruisend nachtleven voor hen die aan het einde van de dag niet moe zijn.

mirador2
Vanaf
1860,-

Spanje, Tenerife

Grand Hotel El Mirador

Retourvlucht Tenerife, huurauto Cat. BB voor 7 dagen, 7 nachten verblijf in een junior suite op basis van logies/ontbijt en 4 greenfees per persoon op verschillende banen.

Meer informatie

hotel-03
Vanaf
1510,-

Spanje, Tenerife

Hotel Las Madrigueras Golf & Spa

Retourvlucht Tenerife, huurauto Cat. BB voor 7 dagen, 7 nachten verblijf in een double room op basis van logies & ontbijt en 3 greenfees per persoon inclusief buggy.

Meer informatie

ant-exterior-1
Vanaf
1690,-

Spanje, Tenerife

Iberostar Anthelia Hotel

Retourvlucht Tenerife, huurauto Cat. BB voor 7 dagen, 7 nachten verblijf in een double room op basis van logies & ontbijt en 4 greenfees per persoon op verschillende golfbanen.

Meer informatie

018
Vanaf
1770,-

Spanje, Tenerife

Melia Hacienda del Conde Golf & Spa Adults only

Retourvlucht Tenerife-South, Huurauto Cat BB voor 7 dagen, 7 nachten verblijf in een double room op basis van half pension en unlimited golf.

Meer informatie

she1467ex-125467-exterior
Golf & Gourmet Aanbieding
1770,-

Spanje, Tenerife

Sheraton La Caleta Resort & Spa

Retourvlucht Tenerife South, huurauto Cat. BB voor 7 dagen, 7 nachten verblijf in een double room op basis van logies & ontbijt, 1 diner in restaurant “La Venta”, een selectie van kaas, ham, olijven en een fles wijn bij aankomst en 3 greenfees per persoon op verschillende banen.

Meer informatie

panoramic-view-i
Arrangement met unlimited golf
1795,-

Spanje, Tenerife

The Ritz-Carlton, Abama

Retourvlucht Tenerife-South, transfers luchthaven-hotel-luchthaven, 7 nachten verblijf in een deluxe double room op basis van logies & ontbijt en unlimited golf op Abama Golf Course inclusief buggy.

Meer informatie