Golf in Paphos

De plaats Paphos is gelegen in het zuidwesten van Cyprus en is één van de populairste toeristische plaatsen van het eiland. Eén van de redenen hiervoor is  dat het nog  authentiek en niet te groot aan voelt. Kato Pafos, het toeristische deel van Paphos ligt aan de kust en is een sfeervolle, bedrijvige locatie om uw vakantie door te brengen, iets wat je bij andere plaatsen soms kunt missen. Vooral rondom de haven is erg gezellig.

Van uit Paphos kan u op vier verschillende golfbanen spelen, Elea Golf & Country Club, Secret Valley Golf, Minthis Hills en de absolute topper Aphrodite Hills. Alle banen beschikken over oefenfaciliteiten en een golfschool om uw spel te verbeteren. Op de terrassen van de clubs kan u genieten van een welverdiende maaltijd of drankje na uw ronde golf.

a-002-pool-view-hires
Vanaf
1670,-

Cyprus, Paphos

Alexander The Great Hotel

Retourvlucht naar Paphos, huurauto Cat BB voor 5 dagen, 5 nachten verblijf in een double room op basis van half pension+ en 3 greenfees per persoon op verschillende banen in de omgeving.

Meer informatie

amavi-hotel-pool
Vanaf
1925,-

Cyprus, Paphos

Amavi Made For Two, adults only

Retourvlucht naar Paphos, huurauto Cat BB voor 5 dagen, 5 nachten verblijf in een standaard double room op basis van premium half pension en 3 greenfees per persoon.

Meer informatie

general-view-2
Vanaf
1635,-

Cyprus, Paphos

Aphrodite Hills Hotel

Retourvlucht naar Paphos, huurauto Cat BB voor 5 dagen, 5 nachten verblijf in een double room op basis van logies & ontbijt en 3 greenfees per persoon.

Meer informatie