Golf in Soma Bay

Soma Bay is een kust resort aan de Rode Zee in Egypte, 45 km ten zuiden van Hurghada International Airport. De gebied van 10.000 m2 is volledig zelf voorzienend is gelegen op een schiereiland volledig omring door de Rode Zee en toegankelijk via een 7 kilometer lange bewaakte toegangsweg. Het gebied kent een aantal geweldige hotels zoals Het Cascades Golf Resort, Spa & Thalasso, The Kempinski and de Sheraton Soma Bay. Deze 5-sterren hotels zorgen met hun perfecte service, ongekende luxe en zon, zee en stranden voor een perfecte locatie voor een vakantie.

De Gary Player designed Championship Course is een geweldige golfbaan om te spelen met een groot aantal holes direct aan de zee. De golfbaan heeft snelle greens en glooiende fairways maar is geschikt voor golfers van elk niveau. Deze plek leent zich ook perfect voor groepen en golfpro's die met een groep kalnten een golfstage willen beleven.

setwidth2000-5-aerial-view
Vanaf
1590,-

Egypte, Soma Bay

Kempinski Hotel Soma Bay

Retourvlucht naar Hurghada, transfer luchthaven-hotel-luchthaven, 7 nachten verblijf in een double room op basis van half pension en 3 greenfees per persoon op Gary Player Golf Course.

Meer informatie

topbeachview
Vanaf
2,13

Egypte, Soma Bay

Sheraton Soma Bay Resort

Retourvlucht naar Hurghada, transfer luchthaven-hotel-luchthaven, 7 nachten verblijf in een double room op basis van half pension en 5 greenfees per persoon op Gary Player Championship Course.

Meer informatie

golf-course-4-1
Vanaf
1495,-

Egypte, Soma Bay

The Cascades

Retourvlucht Brussel-Hurghada-Brussel, transfer luchthaven-hotel-luchthaven, 7 nachten verblijf in een double room op basis van all inclusive en 3 greenfees per persoon op Gary Player Golf Course.

Meer informatie