Golf in Kreta

Kreta is het grootste eiland van Griekenland en ligt in het zuiden van de Egeïsche zee, onder de Cycladen eilanden-groep, ongeveer 300 kilometer van de noordkust van Afrika en vormt de grens met de Libische zee. Het Griekse vasteland ligt op 100 kilometer. De kustlijn heeft een lengte van ruim 1000 km, met andere woorden hier is overal zee.

Kreta is opgebouwd in vier charmante provincies, met een prachtige natuur, een fantastisch klimaat, schilderachtige traditionele dorpen, prachtige kusten en stranden en een ongeëvenaarde culturele rijkdom. In de zomermaanden komen er op het eiland honderdduizenden toeristen bij en veel mensen denken dat Kreta dan te druk is, maar niets is minder waar. Kreta is groot, er zijn rustige plekken in overvloed.

Als golfbestemming is Kreta aangenaam voor hen die een strandvakantie willen combineren met golf en cultuur. Wij bieden een aantal tophotels aan in combinatie met golfen op de Crete Golf Club. Wel adviseren wij de startijden in de ochtend of late middag te boeken zodat u niet op het heetst van de dag hoeft te spelen.

porto-aerial-1
Vanaf
1350,-

Griekenland, Kreta

Porto Elounda Golf & Spa Resort

Retourvlucht naar Heraklion, huurauto Cat BB voor 5 dagen, 5 nachten verblijf in een double room op basis van half board en 3 greenfees per persoon op de Crete Golf Club.

Meer informatie