Golf in Kerry

County Kerry is een graafschap in het zuidwesten van Ierland , in de provincie Munster. Het heeft een oppervlakte met Tralee als hoofdstad. Een van de beroemdste stadjes van Ierland, Killarney, ligt in Kerry. Het graafschap heeft twee nationale parken, de Meren van Killarney en het Dingle Schiereiland. Het puntje van het schiereiland is het meest westelijk gelegen punt van het Ierse vasteland. Ook heeft het de hoogste berg van Ierland in de Macgillicuddy's Reeks.

Golf spelen in Kerry is een waar genot. Hier liggen vele beroemde banen waar grote kampioenschappen op zijn gespeeld zoals het Iers Open. Tijdens uw verblijf kan u spelen op de banen van Killarney Golf & Fishing Club, Ballybunion en nog vele andere. Stel gerust uw eigen pakket samen en wij maken daar voor u een passend voorstel op.

bigexterior
Vanaf
1,80

Ierland, Kerry

Ard Na Sidhe

retourvlucht Cork, huurauto Cat. BB voor 3 dagen, 3 nachten verblijf in een double room op basis van logies & ontbijt en 2greenfees per persoon.

Meer informatie

gallery-large-1
Vanaf
1800,-

Ierland, Kerry

The Dunloe

Retourvlucht Cork, huurauto Cat. BB voor 3 dagen, 3 nachten verblijf in een double room op basis van logies/ontbijt en 2 greenfees per persoon op verschillende banen.

Meer informatie

gallery-one-large-2
Vanaf
1300,-

Ierland, Kerry

The Europe Hotel

Retourvlucht Cork, huurauto Cat. BB voor 3 dagen, 3 nachten verblijf in een double room op basis van logies/ontbijt en 2 greenfees per persoon

Meer informatie