Como meer

Ervaar een magische golfvakantie met gerenommeerde golfbanen verspreid over de heuvels rond het Comomeer. Verblijf in luxe hotels en laat u amuseren door de wonderen van de natuur en de traditie dat dit gebied uniek maakt.

Het Como meer biedt veel aan toeristen: prachtige landschappen, een verscheidenheid aan sporten en een verborgen glimp van ongelooflijke schoonheid. Het hele gebied is al tientallen jaren een reisdoel voor reizigers van over de hele wereld. Het Como meer biedt vele attracties: kleine dorpjes aan het meer, luxe hotels, historische villa's omringd door parken en tuinen en natuurlijk vele prachtige golfbanen.

Het Como meer is strategisch gelegen in het hart van Lombardije op ongeveer 30 minuten rijden van Milaan en op 3 Kilometer van de Zwitserse grens. Het gebied heeft 7 golfbanen; Golf Club Lecco, Golf Club Carimate, La Pinetina Golf Club, Golf Club Monticello, Circolo Golf Villa D'Este, Menaggio & Cadenabbia Golf Club en Golf Club Lanzo.

Rond het Como meer en in de stad Como liggen tal van goede hotels die u graag als gast ontvangen en zorgen dat het u aan niets ontbreekt. Een boottocht met de lokale pontjes mag aan uw bezoek zeker niet ontbreken, de perfecte ervaring om al het moois rond het Como meer eens vanaf het water te bekijken.

villa-imperiale-7-
Vanaf
1535,-

Italië, Como meer

Grand Hotel Imperiale

Retourvlucht Milaan, huurauto Cat BB voor 7 dagen, 7 nachten verblijf in een double room op basis van logies & ontbijt en 3 greenfee per persoon.

Meer informatie