Golf in Toscane

Toscane en Ligurië, een veel bezochte regio in Italië staat vooral bekend om haar prachtige groene landschap met uitgestrekte heuvels, wijnvelden en geweldige keuken. Toscane is prima te bereiken met vluchten naar Firenze of Pisa en heeft zich ontwikkeld tot een prima golfbestemming.

Deze streek is niet alleen een thuis voor cipres bomen, historische boerderijen in de heuvels, olijfbomen en wijngaarden maar ook zeker in de zomer voor golfers uit de gehele wereld die genieten van de goede golfbanen en mooie vergezichten over de zee. De golfbanen en hotels zijn van zeer goede kwaliteit en hebben aangenaam geprijsde arrangementen voor golfers.

hole-18-mod-m
Vanaf
1655,-

Italië, Toscane & Ligurië

Argentario Golf & Wellness Resort

Retourvlucht Rome, huurauto Cat BB voor 4 dagen per 2 personen, 4 nachten verblijf in een superior room op basis van logies & ontbijt en 3 greenfees op Argentario Golf Course.

Meer informatie

royal-golf-la-bagnaia
Vanaf
1570,-

Italië, Toscane & Ligurië

La Bagnaia Golf & Spa Resort Siena

Retourvlucht Firenze, huurauto Cat BB, verblijf in een standaard double room op basis van logies & ontbijt en 3 greenfees per persoon op de Royal La Bagnaia Golf course.

Meer informatie

la-meridiana-foto-1
Vanaf
1180,-

Italië, Toscane & Ligurië

La Meridiana

Retourvlucht Genua, huurauto Cat BB voor 3 dagen, 3 nachten verblijf in een double room per 2 personen op basis van logies & ontbijt inclusief 2 greenfees per persoon.

Meer informatie

-21a1570-hdr
Vanaf
980,-

Italië, Toscane & Ligurië

Riva Toscana Golf Resort & Spa

Retourvlucht Firenze, huurauto Cat BB per 2 personen voor 3 dagen, 3 nachten verblijf in een double room op basis van logies & ontbijt inclusief 2 greenfees per persoon

Meer informatie