Golf in Toscane

Toscane, een veel bezochte regio in Italië staat vooral bekend om haar prachtige groene landschap met uitgestrekte heuvels, wijnvelden en geweldige keuken. Toscane is prima te bereiken met vluchten naar Firenze of Pisa en heeft zich ontwikkeld tot een prima golfbestemming.

Toscane is niet alleen een thuis voor cipres bomen, historische boerderijen in de heuvels, olijfbomen en wijngaarden maar ook zeker in de zomer voor golfers uit de gehele wereld die genieten van de goede golfbanen en mooie vergezichten over de zee. De golfbanen en hotels zijn van zeer goede kwaliteit en hebben aangenaam geprijsde arrangementen voor golfers.

argentario-golf-club-3
Vanaf
1530,-

Italië, Toscane

Argentario Golf Resort & Spa

Retourvlucht Rome, huurauto Cat BB voor 7 dagen per 2 personen, 7 nachten verblijf in een superior room op basis van logies & ontbijt en 4 greenfees per persoon op Argentario Golf Course.

Meer informatie

8951264-006-gallery-green
Vanaf
1150,-

Italië, Toscane

Mercure Tirrenia Green Park

Retourvlucht Pisa, huurauto Cat. BB voor 7 dagen, 7 nachten verblijf in een standaard dubbel room op basis van logies & ontbijt en 3 greenfees per persoon op Cosmopolitan Golf Course.

Meer informatie