Golf in Costa Brava

De Costa Brava is een unieke combinatie van pijnboombos, massieve rotspartijen, het diep blauw van de zee en de goudkleurige zandstranden. Tussen al dit moois liggen ook nog eens 10 uitdagende golfbanen en een groot aantal uitstekende hotels om uw vakantie compleet te maken.

Een bezoek aan Barcelona mag natuurlijk niet ontbreken bij uw bezoek aan deze regio. Geniet daarbij van de lokale gerechten en de gezellige drukte van de Ramblas of de rijkdom aan kunst en cultuur in deze wereldberoemde stad.

barcelona-golf-resort
Vanaf
830,-

Spanje, Costa Brava

Hotel Barcelona Golf Resort

Retourvlucht Barcelona, huurauto Cat BB per 2 personen, verblijf in een double room op basis van logies & ontbijt en 2 greenfees per persoon.

Meer informatie

02meliagolfvichy-general1
Vanaf
1145,-

Spanje, Costa Brava

Hotel Camiral at PGA de Catalunya Resort

Retourvlucht Girona of Barcelona, huurauto Cat B voor 3 dagen, 3 nachten verblijf in een double room op basis van logies & ontbijt en 2 greenfees per persoon.

Meer informatie

slide1-1
Vanaf
1005,-

Spanje, Costa Brava

Hotel Peralada Wine Golf & Spa

Vol aller/retour Girona, voiture de location Cat B pour 3 jours, séjour de 3 nuits dans une chambre double à base de lit & petit déjeuner et 3 greenfees par personne.

Meer informatie

hl-exterior-677x380-fittoboxsmalldimension-center
Vanaf
920,-

Spanje, Costa Brava

Hotel Terraverda at Empordà Golf

Retourvlucht Girona, huurauto Cat B voor 3 dagen, 3 nachten verblijf in een double room op basis van logies & ontbijt en 3 greenfees per persoon op Emporda Golf Courses.

Meer informatie

torremirona-relais-hotel-golf-amp-spa-gallerytmr024
Vanaf
825,-

Spanje, Costa Brava

TorreMirona Relais Hotel Golf & Spa

Retourvlucht Girona, huurauto Cat B voor 3 dagen, 3 nachten verblijf in een double room op basis van logies & ontbijt en 2 greenfees per persoon.

Meer informatie