Golf in Gran Canaria

Het golftoerisme vindt in Gran Canaria een perfecte entourage dankzij het goede weer dat het eiland altijd weet te vinden. Het eiland heeft een fantastisch klimaat en de bovendien kent de golfsport op het eiland al een lange traditie. Deze stamt uit de negentiende eeuw, toen op Gran Canaria het eerste golfterrein in het hele land werd geopend. Dat was in 1891.

Nu is de golfsport een populaire sport geworden op Gran Canaria. Het eiland heeft 8 zeer diverse terreinen die dicht bij elkaar liggen. 8 totaal verschillende terreinen op een steenworp afstand van elkaar. Gran Canaria is de laatste jaren gastheer geweest voor een groot aantal toernooien en het belang van het eiland als golfbestemming blijft groeien. Want op het moment dat de golfclubs worden opgeborgen, biedt Gran Canaria nog veel meer voor een heerlijke vakantie. Op een eiland met honderden verschillende landschappen, een veelvoud aan stranden en een zee aan geschiedenis en cultuur. En natuurlijk een bijzonder compleet aanbod aan restaurants en hotels.

rio-mungo-pool-5-
Vanaf
1470,-

Spanje, Gran Canaria

Lopesan Baobab Resort

Heen- en terugvlucht Las Palmas, huurauto Cat BB per 2 personen, verblijf in een standard double room per 2 personen op basis van logies & ontbijt en 3 greenfees per persoon.

Meer informatie

g-img-aj02-11-12-12-13-12
Vanaf
1540,-

Spanje, Gran Canaria

Lopesan Costa Meloneras

Retourvlucht Las Palmas, autohuur cat. BB voor 5 dagen, 5 nachten verblijf in een double room op basis van logies/ontbijt en 3 greenfees per persoon.

Meer informatie

g-4fotoh-img03-05-08
Vanaf
1795,-

Spanje, Gran Canaria

Lopesan Villa del Conde

Retourvlucht Las Palmas, autohuur cat. BB voor 7 dagen, 7 nachten verblijf in een double room op basis van logies/ontbijt en 4 greenfees per persoon op verschillende banen.

Meer informatie

s-exterior
Vanaf
1305,-

Spanje, Gran Canaria

Salobre Hotel Resort & Serenity

Retourvlucht Las Palmas, autohuur cat. BB voor 5 dagen, 5 nachten verblijf in een double room op basis van logies & ontbijt en 3 greenfees per persoon op Salobre Golf Courses.

Meer informatie