Mallorca

Gelegen op locaties van grote natuurlijke schoonheid zijn de golfbanen op Mallorca een echt paradijs voor duizenden toeristen die het eiland gedurende het gehele jaar bezoeken. Het voordeel voor de golfers is dat het beste seizoen om op Mallorca te spelen ligt in het laagseizoen voor de gewone strandvakanties. De perfecte klimatologische omstandigheden van de Ballearen staat het toe om het gehele jaar door te spelen. Dit en de beschikbaarheid van zeer goede hotels verklaart de populariteit die Mallorca de laatste jaren onder de golfers heeft verworven.

Het eiland heeft 23 golfbanen waarvan de meeste gelegen zijn in het gebied rondom Palma de Mallorca en een aantal banen rond Pula en Alcanada. De banen liggen in een mooie natuurlijke omgeving met prachtige vergezichten over het landschap van het eiland. Een prima bestemming om gedurende het gehele jaar uw golfvakantie door te brengen!

sonantem1
Vanaf
1285,-

Spanje, Mallorca

Be Live Collection Son Antem

Retourvlucht Palma de Mallorca, huurauto Cat B voor5 dagen, 5 nachten verblijf in een double room op basis van logies & ontbijt en 3 greenfees op Son Antem Courses.

Meer informatie

01
Vanaf
1270,-

Spanje, Mallorca

Elba Sunset Mallorca

retourvlucht Palma de Mallorca, huurauto Cat. B voor 5 dagen, 5 nachten verblijf in een double room, verblijf op basis van logies/ontbijt en 3 Greenfees per persoon.

Meer informatie

csm-pmi-wellness-pool-02-97f9abfbb6
Vanaf
1670,-

Spanje, Mallorca

Steigenberger Hotel & Resort Camp de Mar

Retourvlucht Mallorca, huurauto Cat B voor 5 dagen, 5 nachten verblijf in een double room op basis van logies & ontbijt en 3 greenfees per persoon.

Meer informatie