Golfen in Thailand

Thailand is een prachtig koninkrijk, met Boeddhistische tempels, exotische wilde dieren, en spectaculaire eilanden. Tezamen met een fascinerende historie en een unieke cultuur met fantastisch eten en massages heft Thailand een modern hoofdstad en vriendelijke bevolking die de reputatie van Thailand als het land van de glimlach alle eer aan doen.

Voor de golfers is er een grote diversiteit van golfbanen verdeeld over het gehele land. Van de beach resorts in het zuiden tot het bergachtig gebied in het noorden of de bruisende stad Bangkok, overal zijn makkelijk bereikbare golfcourses. Onze agent ter plaatse zorgt voor privé transfers naar de door gewenste golfbanen als ook voor de buggy’s en caddy’s die in Thailand verplicht zijn.

Wij bieden u een aantal vaste bestemmingen maar kunnen ook een reis op maat voor u verzorgen waarbij u diverse gebieden aan doet om ook de sfeer en cultuur van het land te proeven.

hua-hin-coastal-landscape-thailand

Hua Hin

Het oudste en meest traditionele gebied in Thailand combineert de attracties van een hedendaagse...

Meer informatie

img-0917

Phuket

Spectalulaire omgeving, prachtige tropische zonsondergang en warme blauwe zee, dat zijn de...

Meer informatie

Klimaat

Thailand heeft een tropisch klimaat die onder te verdelen zijn in drie categorieën. Het zuiden van Thailand heeft een tropisch moessonklimaat de noordelijke helft van Thailand heeft een tropisch savanneklimaat. Sommige kleine gebieden vallen net onder de classificatie tropisch regenwoudklimaat. Het moessonklimaat kenmerkt zich door de aanwezigheid van een vrij lange droge periode en een echt regenseizoen waarin er vrij veel regen valt (de moesson). Waar het savanneklimaat heerst zijn de winters relatief droog en de zomers nat, maar er is minder sprake van een duidelijke tegenstelling zoals bij een moessonklimaat. Bij het tropisch regenwoudklimaat is er geen sprake van een droge periode. De naam regenwoud komt immers toch ergens vandaan. Wie naar Thailand op vakantie gaat moet er rekening mee houden dat het er altijd warm is. Zeker bij het bezoeken van de vele bezienswaardigheden kan deze hitte je weleens opbreken. Het koelste wordt het in de wintermaanden in de bergen in het noorden, de temperaturen kunnen daar dalen tot rond de tien graden 's nachts. Overdag schiet de thermometer dan gewoon weer naar bijna tropische waardes van tegen de dertig graden, langs de kusten en in Bankok wordt die grens vrijwel dagelijks gepasseerd.