Golfen in Verenigde Arabische Emiraten

De verenigde Arabische Emiraten hebben zich de afgelopen jaren ontwikkeld tot de absolute topbestemmingen voor golfers wereldwijd. De kwaliteit van de hotels, service en golfbanen is ongekend hoog, waar u ook komt u zal als een vorst behandeld worden. Jaarlijks worden er diverse grote toernooien van de Europese tour gespeeld met als klap op de vuurpijl de finale van de Race to Dubai waar de beste 64 spelers van de Europese tour uitvechten wie de beste van het jaar is geweest.

Vanuit vele landen zijn de Verenigde Arabische Emiraten prima te bereiken. Onze agent ter plaatse verzorgt verder alles voor u, u hoeft niets te doen behalve genieten van uw vakantie. Buiten golf is er ook heel wat te zien en te doen. Wat dacht u van skiën in Dubai, het formule 1 circuit met vele attracties bezoeken in Abu Dhabi en og veel meer. U zal zich hier geen minuut vervelen.

img-3382-crop-abu-dhabi-skyline

Abu Dhabi

Abu Dhabi heeft zich ontwikkeld tot één van de beste bestemmingen voor de...

Meer informatie

burj-al-khalifa-dubai

Dubai

Dubai heeft zich de afgelopen jaren ontwikkeld tot een absolute topbestemming in het Midden-Oosten....

Meer informatie

Klimaat

De Verenigde Arabische Emiraten is een land dat bestaat uit een zevental Emiraten en dat ligt aan de noord-oostkust van het Arabisch schiereiland, aan de Perzische Golf. Het weerbeeld in de Emiraten is vrij eenzijdig: van warm (winter) tot zeer warm (voorjaar en najaar) tot extreem heet (zomer) met een zeer kleine kans op neerslag, een hoge relatieve luchtvochtigheid en veel zon. Zelfs het zeewater is in de zomermaanden warmer dan dertig graden. De beste reistijd voor de Emiraten loopt van September tot Mei.