Golfen in Verenigde Staten

Golf is een ongelooflijk populaire sport in de Verenigde Staten en kent daardoor meer dan 17.000 golfbanen. Onder deze banen bevinden zich een groot aantal beroemde banen zoals Augusta Nationa, Pebble Beach, Cypress Point en Pine Valley. Echter de meeste van deze bekende banen zijn besloten en kan u alleen op uitnodiging spelen van één van de leden. Er blijven echter meer dan genoeg banen over die minimaal zo goed zijn.

Golfen in de Verenigde staten is voor vele een droomvakantie. Er zijn zoveel gebieden waar u terecht kunt dat een weergave van alle gebieden en resorts onbegonnen werk is. Wij bieden op dit moment twee bestemmingen aan met een absoluut top resort. We kunnen echter ook reizen op maat maken, volledig afgestemd op uw wensen naar elk gebied dat u maar wilt. Stuur ons een e-mail met al uw wensen en wij zorgen ervoor dat u binnen 48 uur een gepast reisvoorstel van ons ontvangt.

miamiskyline

Florida/Miami

Florida, The Sunshine Golf State, bidet u golf gedurende het gehele jaar. Florida heeft meet dan...

Meer informatie

792056-1920x1080-key-west-florida

Florida/West Palm Beach

Florida, The Sunshine Golf State, bidet u golf gedurende het gehele jaar. Florida heeft meet dan...

Meer informatie

Klimaat

Florida heeft als bijnaam the Sunshine State en heeft die naam uiteraard te danken aan het hoge aantal zonne-uren, maar ook aan het feit dat Florida een belangrijke vakantie- en overwinterbestemming is voor Amerikanen. Het klimaat van Florida is voor het grootste gedeelte een warm zeeklimaat het zuidoosten heeft een subtropisch klimaat (type Aw) en het zuidwesten (de Everglades) een moessonklimaat. De meeste site en gidsen hebben het over een subtropisch klimaat voor de hele staat Florida maar dat klopt niet omdat 90% van Florida aan een belangrijk criterium niet voldoet: een gemiddelde temperatuur van de koudste maand van minimaal 18 graden Celsius. Miami is dé winterzon stad van Amerika. Het heerlijke subtropische klimaat zorgt voor warme winters vol zon en voor nog warmere zomers met op zijn tijd een verkoelende bui. Niet voor niets heeft deze miljoenenstad een Caribische uitstraling en heeft het strand het hele jaar door een enorme aantrekkingskracht op haar bezoekers. De wintermaanden is het hoogseizoen voor Miami. In de periode december tot en met maart zitten er veel overwinteraars in Miami en worden de meeste evenementen en beurzen gehouden. Het weer is dan vrijwel alle dagen zonnig met aangename temperaturen overdag van zo'n 20 tot 25 graden. Zelfs 's nachts daalt de temperatuur zelden onder de tien graden. Als het extreem koud is, dan betekent dat voor Miami temperaturen van maar 10 tot 15 graden overdag. Dit kan af en toe voorkomen, maar de kans is vrij klein.