Golf in George

George is een Zuid-Afrikaanse gemeente aan de zuidelijke rand van de Outeniquabergen. De hoofdplaats van de gemeente is de gelijknamige stad George en ligt in de provincie West-Kaap. George ligt niet zo ver van de kust af en op ongeveer 300 km ten oosten van Kaapstad aan de bekende Tuinroute. Tezamen met de gemeente Mosselbaai vormt George het economische hart van de Tuinroute. Het heeft een luchthaven met rechtstreekse verbindingen met Kaapstad en Johannesburg. In de omgeving van George zijn er toeristische trekpleisters zoals het struisvogeldorp Oudtshoorn en Knysna met zijn lagune.

George is bekend om zijn grote hoeveelheid prachtige golfbanen waarvan Fancourt het bekenste resort is met maar liefts drie golfbanen waaronder The Links waar jaarlijks een toernooi van de Europese tour wordt gespeeld. Maar ook op culinair gebied kan u hier uw hart ophalen in een aantal goede restaurants waar u uiteraard ook kan genieten van de Zuid-Afrikaanse wijnen.

fancourt-20hotel-201
Vanaf
2510,-

Zuid-Afrika, George

Fancourt Hotel Estate

Retourvlucht Brussel-George-Brussel, huurauto Cat. BB voor 7 dagen, 7 nachten verblijf in een double room op basis van logies/ontbijt en 1 greenfees per persoon per dag

Meer informatie