patio-naranjo-noche
Aanbieding reserveer voor 31/12/2016
1160,- p.p.

Spanje, Costa del Sol

La Cala Resort

Retourvlucht Brussel-Malaga-Brussel, huurauto Cat. BB voor 7 dagen, 7 nachten verblijf in een doubleroom op basis van logies & ontbijt en 4 greenfees per persoon op La Cala Golf Courses.

Meer informatie

018
Unlimited golf offer 7 nachten
1595,- p.p.

Spanje, Tenerife

Melia Hacienda del Conde Golf & Spa

Retourvlucht Brussel-Tenerife-Brussel, huurauto Cat. BB voor 7 dagen, 7 nachten verblijf in een double room op basis van half pension en unlimited golf per persoon op Buenavista Golf Course.

Meer informatie

floresytren
Free Golf aanbieding
995,- p.p.

Spanje, Costa de la Luz - Huelva

Hotel Islantilla Golf Resort

Retourvlucht Brussel-Faro-Brussel, huurauto Cat BB voor 7 dagen, 7 nachten verblijf in een standaard dubbel room op half pension en 1 greenfee per persoon per dag op Islantilla Golf Courses.

Meer informatie

residence02
Aanbieding Januari t/m Maart 2017
1220,- p.p.

Egypte, Soma Bay

Westin Soma Bay

Retourvlucht Brussel-Hurghada-Brussel, transfer luchthaven-hotel-luchthaven, 7 nachten verblijf in een double room op basis van half pension en 3 greenfees per persoon op Gary Player Golf Course.

Meer informatie

Welkom bij Golf Direct

Graag presenteren wij u onze site voor golfreizen. Hierin vindt u een uitgebreid aanbod van hotels en golfbanen, welke wij met grote zorg voor u hebben geselecteerd. Het aanbod van steeds weer nieuwe golfbanen heeft hierbij onze speciale aandacht.

Golf Direct bekroond met prijs voor The Best Belgium Outbound Golf Touroperator 2014, 2015 en 2016!

belgiums-best-outbound-golf-tour-operator-2014-winner-shield-gold-128

Tijdens  The World Golf Awards werd Golf Direct beloond voor haar uitmuntende prestaties in het golf toerisme met de award voor Best Belgium Outbound Golf Touroperator. The World Golf Awards zijn een onderdeel van The World Travel Awards die al meer dan 20 jaar bekend staan als de “Oscars” voor de reiswereld.

Advertentie

banner

Nieuwsbrief

Schrijf u in en blijf op de hoogte van onze scherpe aanbiedingen en (golf)nieuws!

Een ogenblik geduld a.u.b....