018
Unlimited golf offer 7 nachten
1605,- p.p.

Spanje, Tenerife

Melia Hacienda del Conde Golf & Spa

Retourvlucht Tenerife-South, transfers luchthaven-hotel-luchthaven, 7 nachten verblijf in een double room op basis van half pension en unlimited golf per persoon op Buenavista Golf Course.

Meer informatie

9356148589-4a8c203c0b-z
Arrangement Golf, Gastronomie & Wijn
870,- p.p.

Frankrijk, Dordogne

Château des Vigiers

Aankomst per eigen vervoer, 4 nachten verblijf in een relais double room op basis van logies en ontbijt, 1 Gourmet dîner, 2 traditionele diners, 1 streekdiner inclusief wijn, een wijdegustatie en bezoek aan Bergerac en 3 greenfees per persoon.

Meer informatie

atlanticgrillterracedinner
Aanbieding unlimited golf
1250,- p.p.

Portugal, Lissabon

Praia D'El Rey Golf & Beach Resort

retourvlucht Lissabon, huurauto Cat. B voor 7 dagen, 7 nachten verblijf in een double room, verblijf op basis van logies/ontbijt en unlimited golf op Praia d'El Rey Golf Course.

Meer informatie

multi-43749
Speciale aanbieding 06-13 Oktober
1395,- p.p.

Spanje, Costa del Sol

Westin La Quinta Golf Resort

Retourvlucht Malaga, huurauto Cat. BB voor 7 dagen, 7 nachten verblijf in een doubleroom op basis van logies & ontbijt en 3 greenfees per persoon op La Quinta Courses.

Meer informatie

Welkom bij Golf Direct

Graag presenteren wij u onze site voor golfreizen. Hierin vindt u een uitgebreid aanbod van hotels en golfbanen, welke wij met grote zorg voor u hebben geselecteerd. Het aanbod van steeds weer nieuwe golfbanen heeft hierbij onze speciale aandacht.

Golf Direct bekroond met prijs voor The Best Belgium Outbound Golf Touroperator 2014, 2015 en 2016!

belgiums-best-outbound-golf-tour-operator-2014-winner-shield-gold-128

Tijdens  The World Golf Awards werd Golf Direct beloond voor haar uitmuntende prestaties in het golf toerisme met de award voor Best Belgium Outbound Golf Touroperator. The World Golf Awards zijn een onderdeel van The World Travel Awards die al meer dan 20 jaar bekend staan als de “Oscars” voor de reiswereld.

Advertentie

banner

Nieuwsbrief

Schrijf u in en blijf op de hoogte van onze scherpe aanbiedingen en (golf)nieuws!

Een ogenblik geduld a.u.b....