kamer-obidos
Golfstage Royal Obidos
1830,- p.p.

Portugal, Lissabon

Evolutée Hotel Royal Obidos

Retourvlucht Brussel-Lissabon-Brussel, transfers luchthaven-hotel-luchthaven, 7 nachten verblijf in een double room op basis van half pension, 5 greenfees per persoon op Royal Obidos Course, 5 dagen 2 uur per dag les van PGA Professional inclusief driving range ballen.

Meer informatie

013381-20166770
Aanbieding winter 2016/2017
1040,- p.p.

Spanje, Costa del Sol

Guadalmina Golf & Spa Resort

Retourvlucht Brussel-Malaga-Brussel, huurauto Cat. BB voor 7 dagen, 7 nachten verblijf in een doubleroom op basis van logies & ontbijt en 5 greenfees per persoon.

Meer informatie

patio-naranjo-noche
Aanbieding reserveer voor 31/12/2016
1160,- p.p.

Spanje, Costa del Sol

La Cala Resort

Retourvlucht Brussel-Malaga-Brussel, huurauto Cat. BB voor 7 dagen, 7 nachten verblijf in een doubleroom op basis van logies & ontbijt en 4 greenfees per persoon op La Cala Golf Courses.

Meer informatie

g-4fotoh-img03-05-08
Aanbieding vroegboekkorting
1900,- p.p.

Spanje, Gran Canaria

Gran Hotel Villa del Conde

Retourvlucht Brussel-Las Palmas-Brussel, autohuur cat. BB voor 7 dagen, 7 nachten verblijf in een double room op basis van logies/ontbijt en 4 greenfees per persoon op verschillende banen.

Meer informatie

Welkom bij Golf Direct

Graag presenteren wij u onze site voor golfreizen. Hierin vindt u een uitgebreid aanbod van hotels en golfbanen, welke wij met grote zorg voor u hebben geselecteerd. Het aanbod van steeds weer nieuwe golfbanen heeft hierbij onze speciale aandacht.

Golf Direct bekroond met prijs voor The Best Belgium Outbound Golf Touroperator 2014, 2015 en 2016!

belgiums-best-outbound-golf-tour-operator-2014-winner-shield-gold-128

Tijdens  The World Golf Awards werd Golf Direct beloond voor haar uitmuntende prestaties in het golf toerisme met de award voor Best Belgium Outbound Golf Touroperator. The World Golf Awards zijn een onderdeel van The World Travel Awards die al meer dan 20 jaar bekend staan als de “Oscars” voor de reiswereld.

Advertentie

banner

Nieuwsbrief

Schrijf u in en blijf op de hoogte van onze scherpe aanbiedingen en (golf)nieuws!

Een ogenblik geduld a.u.b....