photo
Aanbieding 7 nachten & unlimited golf
Vanaf
1465,- p.p.

Turkije, Turkse Rivièra

Cornelia Diamond Resort

Retourvlucht Antalya, transfers luchthaven-hotel-luchthaven, 7 nachten verblijf in een double room op basis van all-inclusive en unlimited golf op Faldo Golf Courses.

Meer informatie

golf-course-4-1
Arrangement 7 nachten & 5 greenfees
Vanaf
1335,- p.p.

Egypte, Soma Bay

Residence des Cascades

Retourvlucht Brussel-Hurghada-Brussel, transfer luchthaven-hotel-luchthaven, 7 nachten verblijf in een double room op basis van all inclusive en 5 greenfees per persoon op Gary Player Golf Course.

Meer informatie

40
Aanbieding boeken 31 dagen voor vertrek
Vanaf
1045,- p.p.

Spanje, Costa Almeria

Hotel Envia Golf & Spa Resort

Retourvlucht Brussel-Almeria-Brussel, huurauto Cat. BB voor 7 dagen, 7 nachten verblijf in een doubleroom op basis van logies & ontbijt en unlimited golf op La Envia Golf Course.

Meer informatie

s-exterior
Aanbieding unlimited golf
Vanaf
1515,- p.p.

Spanje, Gran Canaria

Salobre Hotel Resort & Serenity

Retourvlucht Las Palmas, autohuur cat. BB voor 7 dagen, 7 nachten verblijf in een double room op basis van logies & ontbijt en unlimited golf Salobre Old Golf Course.

Meer informatie

Welkom bij Golf Direct

Graag presenteren wij u onze site voor golfreizen. Hierin vindt u een uitgebreid aanbod van hotels en golfbanen, welke wij met grote zorg voor u hebben geselecteerd. Het aanbod van steeds weer nieuwe golfbanen heeft hierbij onze speciale aandacht.

Golf Direct bekroond met prijs voor The Best Belgium Outbound Golf Touroperator in 2014, 2015, 2016, 2017, 2018, 2019, 2020 en 2021!


belgiums-best-outbound-golf-tour-operator-2014-winner-shield-gold-128

Tijdens  The World Golf Awards werd Golf Direct beloond voor haar uitmuntende prestaties in het golf toerisme met de award voor Best Belgium Outbound Golf Touroperator. The World Golf Awards zijn een onderdeel van The World Travel Awards die al meer dan 20 jaar bekend staan als de “Oscars” voor de reiswereld.

Advertentie

banner

Nieuwsbrief

Schrijf u in en blijf op de hoogte van onze scherpe aanbiedingen en (golf)nieuws!

Een ogenblik geduld a.u.b....