Golfen in Ierland

Gelegen aan de noordwestelijke punt van Europa, is dit een plek waar zelfs de tijd kan verdwalen... Men kan oude mythen en legenden opsporen, prachtige landschappen verkennen en 'locals' vinden die graag de verborgen schatten onthullen, oftewel 'Go where Ireland takes you' . U komt zeker thuis met herinneringen die u lang zullen bijblijven.

Ierland is terecht beroemd om zijn mensen, landschap en bezienswaardigheden. Het is ook een van ‘s werelds belangrijkste bestemmingen voor golfliefhebbers. Een golfvakantie naar het Emerald Isle zal u niet alleen overtuigen van de grote golftraditie van het eiland. U zult ook uw beeld van de baankwaliteit in Ierland moeten aanpassen. In 2006 is de toewijding van de Ieren aan het golfspel beloond met de organisatie van de Ryder Cup in hun land. In 2004 heeft de internationale vereniging van golftouroperators Ierland uitgeroepen tot golfbestemming van het jaar. Ierland heeft meer dan 400 golfclubs. Het land bezit eenderde van alle natuurlijke zeebanen ter wereld en een groot aantal uitzonderlijke wedstrijdbanen op spectaculaire locaties.

county-dublin-1

Dublin

De county Dublin is gelegen rondom Dublin en dus gemakkelijk te bereiken via de dagelijkse vluchten...

Meer informatie

7566586962-ea3e290ae6-o

Kerry

County Kerry is een graafschap in het zuidwesten van Ierland , in de provincie Munster. Het...

Meer informatie

redquartz-properties-pictures-by-james-gould-september-2007-001

Kildare

De county Kildare is gelegen net boven Dublin en dus gemakkelijk te bereiken via de dagelijkse...

Meer informatie

enniscrone-golf05

Wicklow

County Wicklow heeft diverse wereld beroemde plekken en attracties van Glendalough tot Powerscourt,...

Meer informatie

Klimaat

Ierland heeft een zeeklimaat met milde winters en relatief koele zomers. Extremen wat betreft temperatuur komen niet veel voor. In de zomer komt de temperatuur niet zo vaak boven de 25 graden uit en echt winters weer komt langs de kusten weinig voor. In het binnenland is er wat meer kans op vorst en sneeuw.