Over Golf Direct

Geachte Golf(st)er,

Graag presenteren wij u onze site voor golfreizen. Hierin vindt u een uitgebreid aanbod van hotels en golfbanen, welke wij met grote zorg voor u hebben geselecteerd. Het aanbod van steeds weer nieuwe golfbanen heeft hierbij onze speciale aandacht.

Op deze site bieden wij u volledig verzorgde golfarrangementen aan naar niet minder dan 20 landen. Bovendien komen wij voor het zomerseizoen nog met onze aparte brochure met arrangementen naar bestemmingen in Midden- en Zuid Europa.

Ons team van ervaren golfers en reisagenten adviseert u graag bij de keuze van hotels en golfbanen.

Onze basisarrangementen zijn zo samengesteld dat u voldoende tijd overhoudt om de omgeving ter plekke te verkennen of om excursies te maken.

Op de meeste bestemmingen die wij aanbieden wordt u opgevangen door onze lokale agent of eigen reisleiding. Zij zullen u begeleiden en zorgen voor een aangenaam verblijf.

Wij nodigen u uit om een reis te maken door onze site en wij helpen u graag bij het samenstellen van de reis zoals u die wenst. Het vormt hierbij geen enkel probleem om van de bestaande basisarrangementen af te wijken.

Onze ervaring, kennis en service staan garant voor een onvergetelijke reis.

Met sportieve groet,
Golf Direct NV


Hans van Lieshout

Nieuwsbrief

Schrijf u in en blijf op de hoogte van onze scherpe aanbiedingen en (golf)nieuws!

Een ogenblik geduld a.u.b....