Golfen in Cyprus

Cyprus, gelegen in het Middellandse Zeegebied is een prima bestemming gedurende het gehele jaar. Het klimaat geeft warme zomers en matige winters waardoor het ideaal is voor golfers. We bieden vooral hotels aan in Paphos wat door de directe chartervluchten het gehele jaar goed te bereiken is. Voor hen die niet golfen is er genoeg te doen, u kan genieten van de prachtige stranden, de ongerepte natuur en de vele culturele bezienswaardigheden die het eiland rijk is.

Voor de golfers zijn er op dit moment in de omgeving van Paphos een viertal prachtige golfbanen te spelen. De banen zijn alle van hoog niveau qua lay-out en onderhoud. Naast de nieuwste baan Elea Golf ontworpen door Nick Faldo, Secret Valley en Minthis Hills is Aphodite Hills wat ons betreft een absolute aanrader. Een zeer goed onderhouden golfbaan met prachtige vergezichten over de Middellandse Zee, uitdagende holes en een buggy inbegrepen in uw greenfee. Een absolute must voor hen die Cyprus als hun golfbestemming uitkiezen.

30228834

Noord Cyprus

In het noorden van Cyprus hebben we één prima golfresort te bieden wat gelegen is in...

Meer informatie

51050182

Paphos

De plaats Paphos is gelegen in het zuidwesten van Cyprus en is één van de populairste...

Meer informatie

Klimaat

Cyprus heeft een mediterraan klimaat met lange warme zomers en vrij korte milde winters. In de periode april tot en met oktober is de hoeveelheid neerslag die valt bijna te verwaarlozen. Vrijwel alle neerslag valt in de periode december tot en met maart, hoewel de hoeveelheden dan nog meevallen ten opzichte van België. In de lente gaan de temperaturen al vrij snel omhoog. Maart en april kennen vaak al een groot aantal zonnige dagen met temperaturen (ruim) boven de 20 graden. In mei wordt al steeds vaker de 30 graden bereikt en juni, juli en augustus zijn erg warm met regelmatig uitschieters richting of zelfs boven de 40 graden. Het najaar is wat betreft de temperaturen het aangenaamst. September en oktober zijn warm, maar niet zo heet als de zomermaanden. Daarnaast is het zeewater opgewarmd tot zeer aangename temperaturen, wat voor strand- & zeelief hebbers ideaal is.