Golf in Garda Meer

Het prachtige Garda Meer is het schoonste meer van Italië en sedert decennia één van de populairste bestemmingen in Italië. Het prachtige landschap met bergen, stranden en prachtige kleine dorpjes is ideaal om uw vakantie door te brengen.

Voeg daar een aantal prachtige golfbanen bij en het Garda Meer wordt ook prima bestemming om uw golfvakantie door te brengen. De golfbanen waarvan sommige zijn ontworpen door Gary Player of Jack Niklaus zijn voorzien van elle faciliteiten en perfect onderhouden. Het heerlijke eten en de geweldige wijnen maken het plaatje compleet.

a31a5767
Vanaf
1660,-

Italië, Garda Meer

Boutique Hotel Villa Sostaga

Retourvlucht Milaan, huurauto Cat BB per 2 personen voor 5 dagen, 5 nachten verblijf in een double room op basis van logies & ontbijt inclusief 3 greenfees per persoon

Meer informatie

chervo-resort2-gallery-1024x768
Vanaf
1545,-

Italië, Garda Meer

Chervo Golf Hotel, Spa & Resort

Retourvlucht naar Milaan, huurauto Cat BB voor 7 dagen per 2 personen, 7 nachten verblijf in een double room op absis van logies & ontbijt en 5 greenfees per persoon

Meer informatie

hotel-outside-7098-0253
Vanaf
1890,-

Italië, Garda Meer

QC Termegarda

Retourvlucht Brussel-Milaan-Brussel, huurauto Cat. BB voor 5 dagen, 5 nachten verblijf in een double room op basis van logies & ontbijt en 5 greenfees per persoon op Palazzo Arzaga Golf Courses.

Meer informatie