Golfen in Agadir

Met een kustlijn van 20 kilometer met een prachtige baai is Agadir één van Marokko's topbestemmingen. Mensen die een actieve vakantie willen kunnen naar hartenlust watersporten, zoals windsurfen, zeilen, waterskiën en zwemmen, maar ook andere sporten zoals paardrijden, tennis en golf kunnen worden beoefend. Agadir kent een groot aantal luxe resorts waar u met warme Arabische gastvrijheid wordt onthaald. Het aanbod van restaurants en bars is er gigantisch zodat je voor weinig geld kennis kan maken met de wereldvermaarde Marokkaanse keuken. Ook het bruisende nachtleven veel reizigers aanspreken

De zon schijnt hier 300 dagen per jaar, zodat je vrijwel zeker bent van een zonnige vakantie. Ideaal voor golfers gedurende het gehele jaar. In de Agadir liggen vijf 18-holes golfbanen die wij in combinatie met één van de tophotels in een arrangement hebben verwerkt. Alle golfbanen beschikken over alle oefen faciliteiten zoals driving range, chipping- en putting green, clubhouse en golfschool om uw golfspel verder te verbeteren.

aga12412
Vanaf
1305,-

Marokko, Agadir

Hyatt Place Taghazout Bay

retourvlucht Brussel-Agadir-Brussel, transfers luchthaven-hotel-luchthaven, verblijf in een double room op basis van logies & ontbijt en 4 greenfees per persoon.

Meer informatie

5242-ho-00-p-346x260
Vanaf
1525,-

Marokko, Agadir

Sofitel Agadir Thalassa Sea & Spa

Retourvlucht Brussel-Agadir-Brussel, transfers luchthaven-hotel-luchthaven, 5 nachten verblijf in een dubbelroom en 4 grenzen per persoon inclusief transfers.

Meer informatie

piscine-1
Vanaf
1205,-

Marokko, Agadir

Tikida Golf Palace

retourvlucht Brussel-Agadir-Brussel, transfers luchthaven-hotel-luchthaven, 7 nachten verblijf in een junior suite op basis van logies & ontbijt en 4 greenfees per persoon

Meer informatie