Golf in El Jadida

El Jadida is een havenstad aan de Atlantische kust van Marokko, in de gelijknamige provincie El Jadida, gelegen in de regio Doukala-Abda. El Jadida ligt op ongeveer 95 kilometer van de luchthaven van Casablanca. In 1502 werd El Jadida ingenomen door de Portugezen, die het na 1541 als enige bezette stad in Marokko behielden. De Portugezen noemden de stad Mazagan. Herhaaldelijk werd de stad belegerd door de Marokkanen. Uiteindelijk kwam El Jadida in 1769 in Marokkaanse handen. Het oude Portugese fort, waar de stad omheen is gebouwd, is nog steeds gratis te bezoeken.

Hier bieden wij onze klanten het Mazagan Beach Resort aan dat een eigen 18-holes golfbaan heeft en perfecte arrangementen heeft voor golfers met een combinatie van de eigen golfbaan met al haar faciliteiten en een ronde op El Jadida Golf.

2631759-mazagan-beach-resort-hotel-exterior-15
Vanaf
1295,-

Marokko, El Jadida

Mazagan Beach & Golf Resort

Retourvlucht Casablanca, transfers luchthaven-hotel-luchthaven, 5 nachten verblijf in een double room op basis van logies & ontbijt en unlimited golf op Mazagan Golf Course.

Meer informatie

pullman-internet-1-1
Vanaf
1325,-

Marokko, El Jadida

Pullman Mazagan Royal Golf & Spa

Retourvlucht naar Casablanca, transfers luchthaven-hotel-luchthaven, 5 nachten verblijf in een double room op basis van logies & ontbijt en 3 greenfees per persoon op El Jadida Golf Course.

Meer informatie