Golf in Marrakech

Marrakech is één van de grootste steden van Marokko ook wel bekend als de Rode Stad gelegen aan de voet van het Atlas gebergte. De stad heeft ongeveer 800.000 inwoners en de meeste huizen zijn rood geverfd. Het is echt een kleurrijke en opwindende stad, die wel één van de parels van Marokko wordt genoemd. Marrakech bezoeken is een belevenis op zich. Overal in de kleine, nauwe straatjes en pleinen vind je de souks, waar vele soorten kunstvaardigheid vervaardigd worden en je de handwerkers aan het werk kunt zien.

Ook als golfbestemming heeft Marrakech zich goed ontwikkeld vooral voor hen die golf en cultuur willen combineren. In de omgeving van Marrakech liggen een aantal luxe resorts en vijf golfbanen waar wij met plezier uw starttijden boeken. Op de meeste banen is een caddy verplicht maar de tarieven hiervoor zijn schappelijk. De banen beschikken over alle oefen faciliteiten en een prachtig clubhuis waar u na uw ronde golf kan genieten van de Marokkaanse gastvrijheid.

0202h1200087gxqsu4881-r-550-412-r5-d
Vanaf
785,-

Marokko, Marrakech

Rotana Palmeraie Hotel du Golf

retourvlucht naar Marrakech, transfers luchthaven-hotel-luchthaven, 7 nachten verblijf in een double room op basis van logies & ontbijt en 4 greenfees per persoon.

Meer informatie