Golf in Madeira

In het midden van de Oceaan, overal omgeven door water, is Madeira een betoverende tuin, waar u het hele jaar door golfen.

Madeira begint zich steeds meer als een golfbestemming te ontwikkelen. Het eiland heeft 3 golfbanen en binnenkort komt er nog een vierde door Nick Faldo prachtige golfbaan bij zodat u tijdens uw verblijf de banen kan afwisselen. Houdt er echter rekening mee dat als u gaat golfen het boven op de bergen wat koeler is dan beneden in het stadje Funchal. De golbanen zijn allemaal hoger gelegen dus een trui of windbreker meenemen is wel zo verstandig.

Voor iedereen, die van de zon wil genieten en lekker wil zwemmen, heeft het eiland alles in huis. Want ieder hotel heeft wel een zwembad, waarvan de meerderheid zelfs met zout water gevuld is! Maar vergeet ook niet een bezoek te brengen aan de beroemde natuurzwembaden van Porto Moniz, die tussen de rotsen ingebed zijn. Een andere manier om van de diepblauwe zee te genieten, is een cruise langs de kust. Dit fascinerend uitstapje kan een hele dag duren en men kan daarbij zonnen, zwemmen en zelfs vissen! Vanaf de zee ziet Madeira er nog mooier uit…

07casavelha
Aanbieding 7 nachten & unlimited golf
1610,-

Portugal, Madeira

Casa Velha do Palheiro

retourvlucht Funchal, huurauto Cat. B voor 7 dagen, 7 nachten verblijf in een Superior double room op basis van logies/ontbijt en unlimited golf op Palheiro Golf Course.

Meer informatie