Golfen in Almeria

Costa Almeria begint zich steeds verder te ontwikkelen als golfbestemming. Door het zachte klimaat is het een geschikte regio om het gehele jaar door golf te spelen. Het landschap heeft de aanblijk van een woestijn en het is dan ook niet vreemd dat de enige desert-course van Europa hier gelegen is. De luchthaven van Almeria is het gehele jaar bereikbaar met Thomas Cook Airlines en Jetairfly.

Ook naast het golfen heeft Almeria een keur aan bezienswaardigheden te bieden zoals een een zestiende eeuwse kathedraal en een Arabisch fort. In de avond is het zeker aan te bevelen om een tapa’s te gaan eten in één van de vele tapasbars die deze regio rijk is.

almerimar-1
Vanaf
855,-

Spanje, Costa Almeria

AR Golf Almerimar

Heen en terugvlucht naar Almeria, huurauto Cat BB per 2 personen, verblijf van 3 nachten in een double room op basis van logies & ontbijt en 2 greenfees per persoon.

Meer informatie

40
Vanaf
800,-

Spanje, Costa Almeria

Hotel Envia Golf & Spa Resort

Retourvlucht Brussel-Almeria-Brussel, huurauto Cat. BB voor 3 dagen, 3 nachten verblijf in een doubleroom op basis van logies & ontbijt en unlimited golf op La Envia Golf Course.

Meer informatie

1161167357
Aanbieding 7 nachten & unlimited golf incl. buggy
1380,-

Spanje, Costa Almeria

Valle del Este

retourvlucht Almeria, huurauto Cat. B voor 7 dagen, 7 nachten verblijf in een double room, verblijf op basis van logies/ontbijt en unlimited golf inclusief shared buggy.

Meer informatie