Golf in Costa Blanca

De Costa Blanca, met haar prachtige stranden trekt jaarlijks miljoene toeristen. Ook als golfbestemming krijgt de Costa Blanca steeds meer erkenning. In het gebied dat loopt van Denia tot aan Torrevieja bevinden zich een groot aantal uitdagende golfbane. In de omgeving van Murcia kan men zelf de “Bear-trail” spelen, 6 verschillende golfbanen ontworpen door niemand minder dan de beroemde golfer Jack Niklaus wiens bijnaam The Bear is.

De Costa Blanca heeft naast het golfen nog veel meer te bieden. Zo is er een attractiepark Terra Mitica bij Benidorm en de baaien van Altea en Calpe zeker de moeite van het bezoeken waard. Daarnaast zijn de kleine dorpjes en stadjes aan de kustlijn met uitgestrekte stranden een attractie op zich.

1-1
Vanaf
895,-

Spanje, Costa Blanca

DoubleTree by Hilton La Torre & Gnk Golf

retourvlucht Alicante, huurauto Cat. B voor 3 dagen, 3 nachten verblijf in een double room, verblijf op basis van logies/ontbijt en 2 Greenfees per persoon.

Meer informatie

lamanga-pool
Aanbieding Arrangement 7 nachten & 5 greenfees
2030,-

Spanje, Costa Blanca

Grand Hyatt La Manga Club & Resort

retourvlucht Alicante, huurauto Cat. B voor 7 dagen, 7 nachten verblijf in een double room, verblijf op basis van logies/ontbijt en 4 Greenfees per persoon.

Meer informatie

13607826-original
Vanaf
1040,-

Spanje, Costa Blanca

Hotel Bonalba Golf

retourvlucht Alicante, huurauto Cat. B voor 4 dagen, 4 nachten verblijf in een double room, verblijf op basis van logies/ontbijt en 3 greenfees per persoon.

Meer informatie

h-la-finca-resort-gardens
Vanaf
925,-

Spanje, Costa Blanca

La Finca Golf & Spa Resort

Retourvlucht naar Alicante, huurauto Cat BB per 2 personen inclusief alle verzekeringen, verblijf in een double room per 2 personen op basis van logies & ontbijt en 2 greenfees per persoon op la Finca Golf.

Meer informatie

las-colina-facade
Vanaf
1120,-

Spanje, Costa Blanca

Las Colinas Residences

Heen- en terugvlucht naar Alicante, huurauto Cat BB per 2 personen, verblijf in een twee slaapkamer appartement met 4 personen en 5 greenfees per persoon

Meer informatie

-a9b9464-hdr
Vanaf
1000,-

Spanje, Costa Blanca

Marriott La Sella Golf Resort & Spa

Retourvlucht Alicante, huurauto Cat B voor 4 dagen, 4 nachten verblijf in een double room op basis van logies & ontbijt en 3 greenfees

Meer informatie

intercontinental-hotel-mar-menor
Arrangement 7 nachten & 5 greenfees
1315,-

Spanje, Costa Blanca

ONA Mar Menor Golf & Spa Resort

Retourvlucht Alicante, huurauto Cat B voor 7 dagen, 7 nachten verblijf in een double room op basis van logies & ontbijt en 5 greenfees per persoon op verschillende Jack Nicklaus golfbanen.

Meer informatie