Golf in Costa de la Luz- Huelva

De Costa de la Luz (kust van het licht) is het westelijke deel van de Andalucía kustlijn aan de Atlantische Oceaan. Het zand op de stranden is fijner en meer goudkleurig dan de stranden aan de Costa del Sol. Hier komt u in elk geval niet de hoge bebouwing tegen die de kustlijn ontsiert op de meeste andere Costa’s.

Het klimaat dat warme zomers en gematigde winters kent zorgt voor een lang golfseizoen. In deze regio bevinden zich een groot aantal prachtige golfbanen waar wij graag uw tee-times verzorgen. De bereikbaarheid is in de zomermaanden uitstekend met vluchten naar Jerez de la Frontera. In de wintermaanden is dit gebied bereikbaar met vluchten naar Malaga.

floresytren
Vanaf
910,-

Spanje, Costa de la Luz - Huelva

Double Tree by Hilton Islantilla Beach Golf Resort

retourvlucht Faro, huurauto Cat. B voor 3 dagen, 3 nachten verblijf in een double room, verblijf op basis van half pension en 2 greenfees per persoon.

Meer informatie

exterior20hrg
15-22 Juni golfstage Rompido 7 nachten & 5 greenfees
1955,-

Spanje, Costa de la Luz - Huelva

Golfhotel El Rompido

heen & terugvlucht naar Faro, transfers luchthaven-hotel-luchthaven, 7 nachten verblijf in een double- of single room op basis van semi-all inclusive, 5 dagen 2 uur golfles, 5 greenfees 18-holes

Meer informatie

hotel-nuevo-portil-golf-i
Aanbieding 7 nachten, half pension & unlimited golf
1265,-

Spanje, Costa de la Luz - Huelva

Nuevo Portil Hotel & Golf

Heen en terugvlucht naar Faro, huurauto Cat BB per 2 personen, 7 nachten verblijf in een double room op basis van half pension en unlimited golf

Meer informatie