Golf in Fuerteventura

Een eiland met meer dan 150 km aan witte zandstranden en turquoise wateren, enorme landschappen en een open karakter van de inwoners van het eiland. Een plek waar je een scala aan activiteiten in de beste omstandigheden kunt beoefenen. Dit paradijs is Fuerteventura, het strand van de Canarische eilanden.

Op het eiland bevinden zich een aantal golfbanen met verrassende landschappen waar u door het milde klimaat gedurende het gehel jaar prima kan golfen. De prima hotels, golfbanen, zon, zee en stranden maken van Fuerteventura een uitstekende bestemming om uw vakantie door te brengen.

2-main-entrance
Vanaf
1070,-

Spanje, Fuerteventura

Elba Calotta Beach & Covention Resort

Retourvlucht Fuerteventura, huurauto Cat BB per 2 personen, verblijf in een double room op basis van all inclusive en 3 greenfees per persoon.

Meer informatie

2631759-elba-palace-golf-hotel-exterior-3
Vanaf
1160,-

Spanje, Fuerteventura

Elba Palace Golf & Vital Hotel

Retourvlucht Fuerteventura, huurauto Cat BB voor 4 dagen, 4 nachten verblijf in een double room op basis van half pension en 3 greenfees per persoon .

Meer informatie

1-elba-sara-hotel
Vanaf
1085,-

Spanje, Fuerteventura

Elba Sara Beach & Golf Resort

Retourvlucht Fuerteventura, huurauto Cat BB per 2 personen, verblijf in een double room op basis van half pension en 3 greenfees per persoon.

Meer informatie

135038-large
Vanaf
1150,-

Spanje, Fuerteventura

Sheraton Fuerteventura Beach, Golf & Spa Resort

Retourvlucht Fuerteventura, huurauto Cat BB voor 5 dagen, 5 nachten verblijf in een double room op basis van logies & ontbijt en 3 greenfees per persoon

Meer informatie