Golf in La Gomera

Het eiland La Gomera dat bijna rond is is het op één na kleinste eiland van de Canarische Eilanden. Het is gelegen in de westelijke provincie en heeft als hoofdstad San Sebastián de La Gomera. Het eiland is ook wel gekend als het Columbian eiland doordat Admiral Christopher Columbus, op zijn verre reizen om de nieuwe wereld te ontdekken hier veelvuldig stopte om zijn schip te bevoorraden.

 Dit prachtige eiland beschikt over een resort met een prima golfbaan waarbij u op elke hole een prachtig uitzicht heeft over de Atlantische Oceaan. Tijdens uw verblijf moet u ook zeker het National Park bezoeken, een dicht bos met een grote rijkdom aan flora en een fantasmagorie van vormen, met talloze al uitgestorven plantenrassen en vredige waterbronnen, ongetwijfeld een ideale plek voor de wandelliefhebbers.

lomada-tecina
Vanaf
1655,-

Spanje, La Gomera

Hotel Jardin Tecina

Retourvlucht Tenerife-South, huuruato Cat. BB voor 5 dagen, ferry Tenerife-La Gomera-Tenerife, 5 nachten verblijf in een dubbel room op basis van half pension en 3 greenfees per persoon op Tecina Golf Course.

Meer informatie