Golf in Tenerife

Tenerife is al een groot aantal jaren één van de top bestemmingen voor een golfvakantie in de winterperiode. Maar ook in de andere maanden van het jaar is het hier door het goede klimaat prima vertoeven. Gedurende de zomermaanden is het lekker rustig op de golfbanen zodat u meestal op uw favoriete tijd kan spelen. Het eiland is gedurende het hele jaar goed bereikbaar vanuit alle Internationale luchthavens van Europa.

Ook naast het golfen is er meer dan genoeg te doen op het eiland. De uitstekende hotels bieden hun gasten veel vertier zowel op het strand als bij het zwembad. In de avond kan u genieten van de lokale specialiteiten bij één van de vele restaurants of van een goed glas wijn op één van de terrassen op de boulevards. Uiteraard kent Tenerife ook een bruisend nachtleven voor hen die aan het einde van de dag niet moe zijn.

hotel-03
Vanaf
1590,-

Spanje, Tenerife

Hotel Las Madrigueras Golf & Spa

Retourvlucht Tenerife, huurauto Cat. BB voor 7 dagen, 7 nachten verblijf in een double room op basis van logies & ontbijt en 3 greenfees per persoon inclusief buggy.

Meer informatie

ant-exterior-1
Vanaf
1775,-

Spanje, Tenerife

Iberostar Anthelia Hotel

Retourvlucht Tenerife, huurauto Cat. BB voor 7 dagen, 7 nachten verblijf in een double room op basis van logies & ontbijt en 3 greenfees per persoon op verschillende golfbanen.

Meer informatie

018
Vanaf
2205,-

Spanje, Tenerife

Melia Hacienda del Conde Golf & Spa Adults only

Retourvlucht Tenerife-South, transfers luchthaven-hotel-luchthaven, 7 nachten verblijf in een double room op basis van half pension, 4 greenfees per persoon en toegang tot de YHI Spa.

Meer informatie

she1467ex-125467-exterior
Vanaf
1665,-

Spanje, Tenerife

Sheraton La Caleta Resort & Spa

Retourvlucht Tenerife South, huurauto Cat. BB voor 7 dagen, 7 nachten verblijf in een double room op basis van logies & ontbijt en 3 greenfees per persoon op verschillende banen.

Meer informatie

panoramic-view-i
Vanaf
1895,-

Spanje, Tenerife

The Ritz-Carlton, Abama

Retourvlucht Tenerife-South, transfers luchthaven-hotel-luchthaven, 7 nachten verblijf in een deluxe double room op basis van logies & ontbijt en 4 greenfees op verschillende banen.

Meer informatie